Soalan Lazim ETA Visa ke Australia

Apakah dokumen yang diperlukan?
Kami hanya perlukan gambar depan pasport anda. Snap dengan jelas & Whatsapp kepada kami.

Waktu Operasi?
Sistem untuk apply visa ke Australia ialah 24/7. TApi kami biasa cakap “Visa Siap Dalam 6 Jam”.”Visa to Australia will be ready within 6 hours”. TApi biasanya 10min – 1 jam kami dah reply.

Berapa harga servis Visa to Australia?
Hanya RM20 per passport. Kalau last minute Visa, dah ada kat airport baru tahu perlu visa, Whastsapp kami segera dan bgtau yang dah ada di airport. kami tolong sebaik mungkin.

Bolehkah keluarga / kawan wakilkan saya untuk buat visa?
Boleh. Lagi senang. Kami akan reply serentak nanti. biasa dalam 1 jam lepas bayaran diterima kami cuba settlekan Australia Visa application termasuk jawapan

Ada bayaran tersembunyi ke?
Tiada. Harga all-in. Apa yang anda akan dapat ialah jawapan kelulusan visa. Jika lulus, kami bagi screenshot & pdf. Jika tidak lulus, kami bagi screenshot & panduan untuk rayuan.

Berapa lama tempoh Aktif Valid Visa ke Australia?
Visa valid 1 tahun tapi maksimum stay per entry ialah 3 bulan. tapi visa ni multiple entry. Kalau dah keluar nanti nak masuk balik takde masalah.

Saya tak ingat visa ada ke tak? boleh tolong check
Boleh. We offer free service to check Australia Visa Validity either you apply with us before or not.

Bagaimana jika visa Australia saya tidak lulus / Visa rejected.
Kami akan beri cara untuk rayuan. Boleh baca line by line, dan buat line by line. Jangan tertinggal satu benda pun anggaplah rayuan ni skali je boleh.

Do i need to print out my Australia Visa?
No need. Sistem ETA Visa ni boleh diaccess oleh Travel Agency, Airlines & Australia Authority. Tak perlu cetak tapi kalau nak print gak, OK je letak dlm file.

Cara Bayaran / How to Pay for Australia Visa?
Please use our senangpay sistem. You can pay using credit card, debit card or pfx system (maybank2u, cimbclicks, OCBC online etc)

Cara check visa betul ke lulus?
Apabila anda mendapat kelulusan, anda akan mendapat nombor kelulusan dan boleh diperiksa di link tersebut

Link : https://www.eta.homeaffairs.gov.au/ETAS3/etas

Soalan lain?
WhatsApp to Us 0182476500

Leave a Reply

Close Menu