Cara Apply Visa ke Australia

Ramai yang selalu google Cara Apply Visa Australia, Panduan Membuat Visa ke Australia dan ada jugak yang lepas visa direject, tak tahu cara nak Rayuan Visa Australia. Ramai selalu tanya saya kenapa harga visa 20AUD dalam website imigresen Australia tapi kenapa saya buat Visa Australia pada kos yang Murah & Kos Rendah iaitu hanya RM20 ? Dan paling mengejutkan, visa Australia yang ramai apply dengan saya siap dalam masa 1-2 jam sahaja berbanding website 24jam – 3 hari. Berapa kos sebenar visa ke Australia?

Adakah harga ETA Visa ke Australia RM20 ini legit dan tidak tipu? Ya. Boleh baca testimonial di instagram

Jenis visa yang kami buat ialah ETA iaitu Electronic Travel Authority. Secara bahasa mudahnya, visa ini adalah visa jenis elektronik dan tiada pelekat visa akan ditampal di passport anda. Apabila anda memohon visa australia, butiran passport anda akan disambungkan terus kepada sistem data visa australia. Sekiranya lulus, anda boleh memasuki Australia selama setahun.

Cara kami senang sahaja untuk Apply Visa Dengan Senang, Mudah & Cepat. Malah Visa kami juga paling Murah dan Berbaloi.

1- Send hi kat whatsapp kami 0182476500 (whstapp chat only)

2- Hantar passport 1st page yang jelas, buat bayaran di senangpay (link akan diberi dalam whatsapp juga)

3- Tunggu 1-2 jam. Tapi kadang2 kalau kami busy, kami akan beritahu berapa lama akan siap. Kalau order kul 10mlm, maybe next day siap lah kalau kami nak tidur

4- kami akan beri pdf file dalam whatsapp dan kami akan minta review. Nak baca review kat facebook kami? Boleh klik FACEBOOK VISA AUSTRALIA MURAH, CEPAT, MUDAH

cara apply visa australia, cara memohon visa australia

Pada pertama kali send Whatsapp di 0182476500, anda akan dapat auto reply macam ni. Lepas tu hantar je persoalan lain jika ada, atau boleh terus hantar passport copy kalau nak apply.

Visa Ke Australia Cara Mudah

Ni pula tempat buat bayaran. by default, dia akan tulis RM20

Visa Australia Murah Selamat

Katakan apply untuk 3 orang, tukar nombor jadi 3. Senang. tak perlu bayar banyak kali.

Australia Visa Easy Malaysia

Masukkan details kat sini. Tak perlu nama penuh pun ok. Nama ringkas, email, phone num. Straight forward kan

Visa Australia Cara Memohon

Boleh pilih bank yang anda ada pakai. Boleh maybank2u, cimbclicks etc. Senang je macam biasa.

Panduan Lengkap Visa Australia

Atau kalau nak bayar guna credit card / debit card pun boleh gak.

Lepas tu kami akan bagi pdf visa anda bagi yang lulus. Bagi visa australia yang tidak lulus / rejected, kami akan bagi panduan cara rayuan visa. Senang sahaja. buat ikut apa yang kami tulis, dan akan lulus dalam masa 3 minggu. InsyaAllah.

Hubungi kami melalui whatsapp di 0182476500

Instagram: www.instagram.com/etavisaaustralia

Facebook: Visa Australia Murah, Cepat Mudah

 

Leave a Reply

Close Menu